Keysight Technologies

Nazaj na prejšnjo stran
Keysight splošna merilna oprema

7. 1. 2014

KEYSIGHT TECHNOLOGIES –
novo podjetje, ki izhaja iz uveljavljenega podjetja Agilent Technologies!

V lanskem letu, 19. septembra, je proizvajalec Agilent Technologies oznanil svojo namero, da se bo razdelil v dve ločeni podjetji; prvo bo prevzelo področje merilnih inštrumentov, namenjenim predvsem kemijskim analitskim laboratorijem in laboratorijem za molekularno biologijo, drugo podjetje pa bo prevzelo razvoj, proizvodnjo, servis in prodajo inštrumentov, namenjenih meritvam v elektroniki.

Ron Nersesian, predsednik in izvršni direktor novega podjetja za proizvodnjo merilne opreme za elektroniko, ki izhaja iz Agilent Techologies, je 7. januarja letos  oznanil ime novoustanovljenega podjetja: Agilentov T&M del bo samostojno nastopal pod imenom Keysight Technologies!

Zaenkrat bosta proizvodnja in trženje opreme za meritve v elektroniki še potekali pod znamko Agilent, po ustanovitvi novega podjetja pa bo novo ime zastopalo enake vrednote, kot ste jih bili navajeni pretekla leta pri Agilentu: razvoj vrhunskih izdelkov, preverjena kakovost in strokovna podpora bodo na prvem mestu – prav tako kot vi, spoštovani uporabniki.


več ...

email

Naročite se na Keysightove novice

Pridružite se nam na Facebooku!
KEYSIGHT_Logo_Tagline