O nas

Naročite se na Keysightove novice
Pridružite se nam na Facebooku!

Copyright Amiteh d.o.o. 2012-2016

Zadnja sprememba: marec 2017

O Amitehu

Smo mlado podjetje, vendar se kljub temu lahko pohvalimo z dolgoletnimi izkušnjami  naših sodelavcev na področju meritev, merilne tehnologije in merilne opreme za elektroniko, telekomunikacije in visokofrekvenčno tehniko.

Keysight-logo

Ponosni smo, da smo za področje Slovenije edini pooblaščeni partner vodilnega svetovnega proizvajalca merilno-preizkuševalne opreme Keysight Technologies.

Kot Keysightov partner smo poleg prodaje opreme odgovorni tudi za podporo – svetovanje, vzdrževanje in servisiranje v garancijskem roku in izven njega. Poskrbimo tudi za kalibracijo opreme.

Odlične povezave s številnimi drugimi proizvajalci merilne opreme zagotavljajo našim kupcem zanesljivo pomoč pri izbiri merilne opreme, pa tudi pri njeni uporabi in vzdrževanju.

Pripravljeni smo vam pomagati z vsemi svojimi izkušnjami in znanjem.

Vaša povpraševanja lahko posredujete na naslov
 prodaja.

Za tehnične in servisne informacije smo vam na voljo na naslovu
podpora.

Hewlett-Packard
HP-logo

William R. Hewlett in David Packard sta pred 75 leti ustanovila znamenito
 podjetje Hewlett-Packard, katerega naslednik je
Keysight Technologies.

Podjetje Keysight Technologies je nastalo 1. 8. 2014 z odcepitvijo (spin-off) od korporacije Agilent Technologies. Tako Keysight nadaljuje dolgoletno zgodovino inovacij, vrhunske tehnologije in kakovosti, ki sta jo v začetku leta 1938 začela  ustanovitelja slovite korporacije Hewlett-Packard Bill Hewlett in Dave Packard. Tako je iz malega podjetja, ki je začelo poslovati v garaži, nastalo svetovno znano podjetje, ki danes služi svojim strankam v več kot 100 državah sveta in zaposluje skoraj deset tisoč delavcev.

Keysight ima z zapuščino Hewlett-Packarda in Agilenta že dolgo vodilno vlogo proizvajalca elektronske merilne opreme in rešitev za področja brezžičnih komunikacij, vesoljske tehnologije, obrambnih sistemov in industrije polvodnikov.